3voor12 Tilburg

Paaspop 2019 Navarone: Energie, seksappeal en keiharde rock

De band die The Voice niet won nam het podium. In de tent zeker 2000 man. Allemaal verbroederd door het gevoel van wat komen gaat. Keiharde bas, gitaren en drums. Ben ik terug in de jaren 70 van de vorige eeuw?Ik weet niet of ik mag schelden, maar wat een fucking rauwe energie. Kippenvel over mijn hele lichaam. De mannen die ik al sinds de Grolsch reclame volg zetten hier een act neer waardoor ik ben gaan twijfelen of het punten systeem bij TVOH wel klopt. Het was alsof ik bij een Led Zeppelin stond in de vroege jaren – zeker toen ze een nummer speelde van de rockband. Whole Lotta Love trekt de zaal mee en we beginnen meer los te laten.

We worden als publiek helemaal gek gemaakt en opgetild naar een level van extase dat je niet meer zo snel vindt. Het was hard. Het was rauw. Het was een rockband op en top. 

En ja, als toeschouwer van dit spectakel, want dat is het, moet ik je aanraden om oordoppen in te doen. Het is hard, maar wat verwacht je anders? Bij een rockband moet het hard, de bas moet je borst laten kloppen alsof er geen morgen is. Het geluid van de gitaar moet je tillen naar een ander niveau en de stem moet je laten nadenken of er wel een God boven ons staat – om niet religieus te worden.

De jaren 70 en begin jaren 80 zijn terug en ik kan je verzekeren dat het niet half terug is. Het is terug in Nederland en het is hier om te blijven.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12