Sunday Snooze #60: Beesmunt Soundsystem

Sluit je ogen en waan je in de zondag van Beesmunt Soundsystem

Hoe besteed je een zondagse morgen als de maandag alweer om de hoek komt kijken en de afgelopen werkweek nog steeds op je netvlies is gebrand? Juist, met beide benen in bed en een soezende Snooze-mix in de achtergrond. Ook deze week bieden wij je de ultieme mix om nog lekker te blijven liggen en je zintuigen een sensorische reset te geven.

Deze week is de beurt aan Beesmunt Soundsystem, waarschijnlijk oude bekenden voor iedereen die wel eens een voetje in het Amsterdamse nachtleven heeft gewaagd. Overigens zijn ze tegenwoordig overal en nergens te vinden, zowel binnenslands als over de grenzen - grenzen die overigens steeds verlegd worden, met boekingen tot in het Oostblok en een Zuid-Amerikaanse tour op de planning. Dat ze hun invloeden van heinde en verre halen, is ook duidelijk in de Snooze-mix van deze week: een mengelmoes van abstracte DDR elektronica, Indiase new age, Amerikaanse avant garde jazz en Utrechtse ambient uit de ‘90s, een platencollectie die ze hebben opgepikt tussen hun reizen door. Sluit je ogen en waan je nog even in een ander oord.

Sunday Snooze wordt elke zondagochtend tussen 08.00 en 09.00 op KXRadio uitgezonden, abonneer je ook via RSS feedStitcher of iTunes of check ze hier.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12