Nieuwe namen voor het Song van het Jaar Festival 2019: Eefje de Visser, Sports Team en meer

Ook The Murder Capital, EUT, Georgia en vele anderen komen langs

Op vrijdag 6 december wordt de volledige top 100 én de winnaar van de Song van het Jaar 2019 (stem hier!) bekendgemaakt op het Song van het Jaar Festival in TivoliVredenburg, net als de winnaar van de 3voor12 Award. Maar dat is niet alles: er komen ook binnen- én buitenlandse artiesten langs die het afgelopen jaar indruk hebben gemaakt. Vandaag maken we nieuwe namen bekend. 

Zo komt Eefje de Visser in aanloop naar de release van haar nieuwe album Bitterzoet haar ambitieuze nieuwe liveshow spelen. Ze krijgt gezelschap van de Britse gitaarsensatie Sports Team, de imposante Ierse post-punkers van The Murder Capital en EUT, het immer vrolijke vijftal dat onlangs nog zijn nieuwe single 'It's Love (but it's not mine)' uitbracht. Daarnaast mogen we met gepaste trots de komst aankondigen van de Londense poprevelatie Georgia, de Haagse cultformatie Goldband, de Nederlandse muziekavonturier Rina Mushonga en raptaltent Sor

Eerder werden Mozes and the FirstbornAres, MeetsysteemWIES en LO-FI LE-VI al bevestigd. Meer namen volgen snel. 

En het beste nieuws? Je kunt de opnames van het Song van het Jaar Festival gewoon bijwonen. Kaarten zijn te bestellen via de website van TivoliVredenburg. De early birds zijn uitverkocht, reguliere kaarten 7 euro. Daarnaast is er een beperkte hoeveelheid groepstickets beschikbaar: 3 voor 12 euro. 

De stembus voor de Song van het Jaar is geopend. Hier kun je jouw favorieten aan de overwinning helpen, hier lees je meer over de Song van het Jaar.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12