3voor12 Utrecht

Stefan 't Hooft presenteert 'Niemand in de stad'

Een muzikaal hart onder de riem van Utrechtse artiesten voor Café de Stad

Inmiddels zijn de tafels en stoelen schoongemaakt, alle stof is van de tap geblazen en de terrassen zitten vol. Toch is het voor de horeca nog niet altijd even makkelijk. Daarom heeft Stefan ‘t Hooft, die we ook kennen als Walker Driver, een heleboel acts bij elkaar verzameld die allemaal een nooit eerder uitgebracht liedje hebben gedoneerd aan ‘Niemand in de stad’. Een muzikaal en financieel hart onder de riem voor Cafe De Stad dat op zaterdag 5 juni officieel het levenslicht ziet.

Enkele namen die voorbij komen zijn - natuurlijk - Walker Diver, Pondertone, Thijs Heij en Henk & Melle. Allemaal hebben ze op enig punt in hun artiestenbestaan op het podiumpje van het café gestaan. Ook de Blue Grass Boogiemen kunnen niet ontbreken op deze cd. Zij geven immers ieder jaar hun nieuwjaarsconcert in het cafe. Het album bevat ook de eerste release van Kaspar Baum, de nieuwe band van Erny Green.

Naast de eigen concepten Ska @ De Stad, Backroads Festival en ‘t Is Weer Voorbij Die Mooie Zomer is het café ook een podium tijdens evenementen als de Popronde en Popquiz Marathon. Daarnaast bieden ze ook plek aan unieke concertreeksen zoals Onder Invloed, (met optredens van o.a. Bettie Serveert, Moss, Paulusma) en Sunwriters Songday. Het is dus niet voor niets dat muzikaal Utrecht zich inzet voor deze plek. 

Alle nummers zijn te beluisteren op Bandcamp. Hier bestel je ook het digitale album voor minimaal 10 euro – een hoger bedrag mag ook en
wordt zeer gewaardeerd. Bij voldoende animo wordt ook een gelimiteerde vinyl uitgave met een selectie van de tracks uitgebracht.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12