BKS19: Bountyhunter ontneemt BKS19 zijn onschuld

Een uurtje knallen met een Vlaamse hardcore veteraan

Was jij erbij toen The Darkraver Lowlands sloopte met een hardstyle versie van 'I Would Stay'? Niet? Dan is dit je herkansing: Dj Bountyhunter, een hardcore en hardtrance pionier uit België krijgt hier een uurtje. Let maar op: dit wordt een one of a kind-festivalmomentje. 

We hebben het wel altijd over gabber als typisch Nederlandse uitvinding, en dat is terecht, maar dat betekent natuurlijk niet dat de Nederlandse hardcorewereld in een isolement opbloeide. De Belgische scene - en dan met name platenlabel Bonzaï speelde een cruciale rol, zoals België eerder al de new beat aan de Hollanders leerde. Precies deze roots vertegenwoordigt Bountyhunter hier. Een grote kerel is het, met een paardenstaart zoals Nederlandse ravers die ook hadden voor de hoofden kaal werden.

Bountyhunter is het wel gewend om classics te knallen, en hij draait zijn hand niet om voor een Jeff Mills, een The Prodigy of een uitzinnig opgepompte 'We Are Your Friends', maar tussendoor draait ook wat gemene tracks die de gemiddelde BKS'er niet zal kennen. Evengoed wordt letterlijk elke plaat met gejuich ontvangen. Dat kreeg DJ Koze niet voor elkaar hoor.

HET MOMENT
'Hebben jullie zin om te stampuuuuh!' Een platte knaller van The Prophet en Deepack besluit dit doldwaze uurtje. Dit was het moment dat Best Kept Secret zijn onschuld verloor. No way back.

Voor meer Best Kept Secret 2019 check je ons uitgebreide dossier en kijk je hier BKS19-video's

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12