3voor12 Utrecht

Hofman Café start online live sessies vanuit de huiskamer van artiesten

Eerste sessie met Géonne Hartman en Vic Willems

Om de creatieve sector te steunen in deze lastige tijden start Hofman Café met de Hofman Live Sessies. In je eigen huiskamer luister je naar opkomende acts die spelen vanuit hún eigen huiskamer. Om de muzikanten te steunen kun je geld overmaken via via: https://www.gofundme.com/f/hofman-livestream. Het hele bedrag komt terecht bij de artiesten.

Op zaterdag 21 maart gaan in dit Facebook-evenement de volgende optredens live:

21.00 - 21.30 Géonne Hartman
De 24-jarige singer-songwriter Géonne Hartman maakt intieme, folky indie met een eigenzinnige draai. Haar voorbeelden zijn sterke vrouwelijke artiesten zoals Natalie Prass, The Weather Station en Joni Mitchell. Een jaar geleden bracht ze haar eerste single ‘Daydream’ uit, geïnspireerd door een reis die ze heeft gemaakt. Om alvast een idee te krijgen kun je ook alvast deze tremor.sessie bekijken. 

21.30 - 22.00 Vic Willems
De in Utrecht woonachtige Vic Willems weet het moderne levensgevoel te vangen in betoverende nummers die niet alleen zijn particuliere levensgevoel, maar ook dat van een generatie lijken weer te geven. Samen met zijn band maakt hij intieme, melancholieke luisterpop met persoonlijke teksten op een laagje elektronica. Begin dit jaar bracht hij een EP uit en op 10 april verschijnt zijn debuutalbum Doemdenker / Wonderkind op Excelsior Recordings. Zijn laatste single is ‘Huid op Huid’.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12