3voor12 Tilburg

Paaspop 2019 Hannah Williams & The Affirmations: Swingen op de zondagmiddag

De man net naast mij gaat helemaal uit zijn dak – Hij is zat, ruikt naar zweet en speelt gitaar met een kort dat vast zit aan zijn broek. En eigenlijk heeft hij nog gelijk ook.

Het is eigenlijk gewoon vreemd dat er een recensie moet komen over Hannah Williams and The Affirmations. Het is nog vreemder dat ze geen grote soulgroep zijn. De band speelt heerlijke muziek waar je jezelf helemaal in kan verliezen. De band speelt voornamelijk nieuwe muziek. Zo nieuw zelfs dat het album waar het op staat nog niet eens is uitgebracht. Maar dat maakt weinig uit voor het publiek.

Wil jij nou een band zien waarmee je lekker kan swingen, maar ook kan inleven? Zoek niet verder. De achtergrondzangeressen vullen de live act prachtig aan. Niet eerder heb ik zo’n aanvulling gehoord tijdens een live act. Niets meer dan hulde voor een geweldig optreden dat ons even heeft doen vergeten dat het buiten stervens warm is. Een prachtige mentale afkoeling op een drukke dag met de kermis die we hier het festivalterrein noemen.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12