Rotjoch vanavond eenmalig op 3FM

Totale take-over van 3voor12 Radio, met o.a. Kempi en Josylvio live

Op Eurosonic werd Angelo 'Rotjoch' Diop, al 10 jaar de drijvende kracht achter 101Barz, bekroond met de Pop Media Prijs. Om dat te vieren geeft Roosmarijn hem dinsdag 17 januari vrij baan in 3voor12 Radio. Rotjoch kiest zelf zijn gasten, muziek en live-acts. 'Waarom zou 3FM geen hiphopshow kunnen hebben?'

"Nooit was hiphop zo dominant aanwezig in de Nederlandse popmuziek als in 2016”, schreef de jury van de Pop Media Prijs over de winst van Rotjoch. “En als geen ander voelt Rotjoch aan wat er binnen de Nederlandse hiphop gaande is. Ronnie Flex, Broederliefde en Sevn Alias zouden zonder Rotjoch nooit zo bekend geworden als ze nu zijn. In het jaar dat 101Barz zijn tweede lustrum viert vindt de jury van de Pop Media Prijs dat het hoog tijd wordt de drijvende kracht erachter nu wel te bekronen.”

Dat vind dj Roosmarijn van 3voor12 Radio ook, die direct nadat het nieuws bekend werd naar Rotjoch tweette dat ze best haar plek op 3FM voor één keer aan hem af wilde staan. Vanavond gaat dat gebeuren, tussen 22:00 en 00:00 op 3FM!

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12