Nouveau Vélo gaat psychedelisch op de kegelbaan

Brabanders vanavond in 3voor12 Radio

Het zijn de kleine en lokale dingen die het 'm doen in de nieuwe videoclip van Nouveau Vélo. Het trio heeft deze namelijk opgenomen in hun favoriete kegelbaan van vroeger, in de buurt van Laarbeek. Als kinderen kwamen ze hier al bij bijvoorbeeld uitjes met de buurtvereniging. En recent waren ze er dus weer, maar toen met een hoop filmapparatuur en hun maat Thom van Hoek die de clip opgenomen en gemonteerd heeft. Hij maakte ook de foto van de eerste EP.

Verder zie je een Sparta Sport ('74) met 2-versnellings-handschakeling voorbij brommen (wat een fijnproevers!). Je ziet Rolf door de kegelbaan crossen, of nou ja, een soort van dan. De clip is zo geëdit dat je verschillende lagen over elkaar ziet. Een beetje dat effect als je te veel gedronken hebt of niet van de psychedelica af kon blijven.

De clip is voor hun nummer 'Denim Brother' dat op het nieuwste album Reflections staat. Het is sinds 16 maart uit en je kunt 'm hier op Spotify beluisteren. Vanavond is de band te gast in 3voor12 Radio.

 

 

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12