Vanavond in 3voor12 Radio

Docu Ronnie Flex, Marika Hackman live en de DJ Shortlist met The Black Madonna

Een mega volle 3voor12 Radio vanavond!

Allereerst bellen we met de enige echte Ronnie Flex, die as. zaterdag schittert in de docu Alleen Met Iedereen van Sacha Vermeulen. In de docu krijg je een exclusief kijkje achter Ronnie's schermen tijdens een belangrijke periode in zijn leven; het maken van zijn 2e album en de zoektocht naar zijn muzikale identiteit. Roosmarijn belt met hem voor de voorbeschouwing en je hoort dus al exclusieve fragmenten uit deze docu.

Daarnaast zijn we super blij te mogen melden dat Marika Hackman ons weer komt bezoeken in de 3voor12 live studio. Waar haar muziek in 2015 nog dreamy en folky klonk, klinken de recent gereleaste tracks van aankomend album I'm Not Your Man een stuk grungier en tourt ze nu met een full-band. We zijn super benieuwd hoe dat live bij ons gaat klinken vanavond!

De DJ Shortlist is met niemand minder dan Marea Stampler, a.k.a. The Black Madonna. Misschien wel dé underground house-DJ van het moment, die dwars door het glazen plafond van vrouwen in de dance-scene aan het breken is. Komende zaterdag sluit ze het hoofdpodium van Lentekabinet af maar vanavond maakt ze tijd om over haar favoriete platen te praten.

En dan geven we ook nog eens kaarten weg voor Jain, 7 juni in de Melkweg, Amsterdam.

Dit alles mag je dus zeker niet missen! Vanavond van 21.00 tot 00.00, 3voor12 Radio op 3FM.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12