Wilde Westen: 'Ronnie Flex en ik werden op de eerste schooldag geschorst'

Kijk Wilde Westen live in 3voor12 Radio hier terug

Heel Wilde Westen was vertegenwoordigd tijdens hun eerste keer op 3FM: Mula B, 3robi, LouisVos, Kingsize en zelfs IliasOpDeBeat kwamen naar Hilversum voor een zieke live-set én een interview met Roosmarijn.

De Haagse traprappers gaan op het moment keihard op de streamingservices met hun mixtape W.W. Nation, wat inmiddels ook officieel gemaakt is met een gouden plaat. Maar die hangt niet bij Mula B thuis. Omdat zijn eigen buurt te gevaarlijk is, heeft Meester Plusser de plaat gestald bij zijn moeder. Bekijk het hele interview met Wilde Westen hier, met onder andere een mooi verhaal over de eerste dag van Kingsize en Ronnie Flex op de Popacademie.

Nog meer Wilde Westen? We hadden eerder een filosofisch gesprek met het heetste trapcollectief van het moment. Over het straatleven, dealen, kunst, de PVV en de verslaving van Lil’Kleine. ‘Ik vind het een beetje parra dat je wel in een hoekje gestopt wordt als je rapt over drugs verkopen, maar als je praat over drugs gebruiken mag het gewoon een nummer 1-hit worden.’ Lees dat grote interview hier.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12