3voor12 Overijssel

Fields of Joy 2017

Fields of Joy bewijst zich als vaste waarde in het Twentse festivallandschap

Tekst: Anne-Marie Kok / Foto's: Serge Hasperhoven

Deze zaterdag is het tijd voor alweer de derde editie van Fields of Joy in Oldenzaal. Onder de stralende zon langs het water van ’t Hulsbeek liggen negen velden met kijk-, eet- en speelplezier! 

Fields of Joy presenteert zich als een gezinsfestival. Er is een gevarieerde programmering die zowel veertigers als tieners aanspreekt. 

Op de Goudmijn, het hoofdpodium, staan de grote acts. Miss Montreal weet al vroeg het veld te vullen. Tegenover de Goudmijn kunnen leuke bands ontdekt worden in het Paradijs. Bij The Cool Quest zit de stemming er lekker in, en ook bands als The Road Home en Orange Skyline trekken de muziekliefhebber naar het Paradijs. 

In de Beestenboel is juist de jeugd te vinden. Hier staan hiphop-acts met klinkende namen. Grote publiekstrekker is Jebroer. Honderden kids zetten de tent volledig op de kop terwijl ze 'Kind van de duivel’ zo hard mogelijk meeschreeuwen, en daarmee de regen die op het dak klettert overstemmen. Op de Hittegolf zijn veel dertigers en veertigers te vinden die losgaan op helden uit de nineties: East 17, The Gibson Brothers en 2 Brothers on the 4th Floor. 

Fields of Joy is vooral een gezellig festival, met veel bezoekers uit de directe omgeving. Gezellig bijkletsen met collega’s of vrienden, een dansje wagen op een van de dansveldjes en afsluiten in de stromende regen bij Chef’Special. Volgend jaar weer?

Bekijk hier ons fotoverslag!

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12