3voor12 Rotterdam

Mark Rutte stemt op The Arthurs

Net opgerichte 3voor12 Delft redactie ziet indierock band The Arthurs naar de finale van de Peter Tetteroo Bokaal voor een plek op Westerpop gaan

Van hiphop, via indierock naar reggae met R-Vii, The Arthurs en Y-Mara: De eerste voorronde schotelde Delft een gevarieerde line-up uit de regio voor op zaterdag 23 maart in Steck. Verschillende smaken en smaken verschillen, maar het publiek (met o.a. Mark Rutte dus) koos uiteindelijk voor het gitaargeweld van The Arthurs.

Op 6 april is de volgende voorronde te bezoeken in Steck met Karvel, Stumblin' Home, Dad's Amaryllo. Op zaterdag 20 april is de derde en laatste voorronde met Sonorous, Code B, Tom Vrolijk & The Lucky Spares. De finale is op vrijdag 19 juli tijdens Westerpop (19 en 20 juli), dan weten we welke artiest een plek heeft bemachtigd op de Main Stage van Westerpop.

De Peter Tetteroo Bokaal is voor bands / bandleden uit regio Midden-Delfland of Delft en omstreken (postcode 2600 t/m 2699) metl eigen werk. De drie finalisten strijden om de bokaal en een plek op de Main Stage van Westerpop bij de eerst volgende editie. Peter Tetteroo was componist, popmuzikant en oprichter van Tee Set.  

The Arthurs heeft in 2017 het sterke debuutalbum When I'm Sane uitgebracht. Songwriter Robin Drijver heeft die plaat voor 90% zelf ingespeeld en daarna muzikanten bij gezocht. Inmiddels werkt de band aan een opvolger. 

Delftse muziekliefhebber?

De net opgestarte 3voor12 Delft redactie zoekt schrijvers en fotografen om te laten zien wat er op alternatieve muziek gebied gebeurd in Delft. Interesse? Mail naar redactie3voor12delft@gmail.com
 

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12