Indrukwekkende eerste rij namen voor DGTL 2019

Onder meer Ben Klock, Dixon en Disclosure naar de NDSM-werf

DGTL heeft de eerste rij namen voor zijn volgende editie bekendgemaakt. Eind april keert het dancefestival terug naar de NDSM-werf om het festivalseizoen af te trappen. Onder meer zwaargewichten Ben Klock, Dixon, Kölsch en Laurent Garnier komen in het paasweekend naar Amsterdam. 

Opmerkelijker is de boeking van het Britse duo Disclosure, dat van alle aangekondigde artiesten die grootste 'pophits' scoorde. Ze waren al headliner van Lowlands, maar komen nu naar DGTL voor een DJ-set. Ook de locals komen op de voorlopige line-up alweer volop aan bod: Oceanic, Carista en Titia zijn bevestigd, net als het Amsterdamse duo Parallels, dat op DGTL zijn livedebuut zal maken. Meer bevestigde liveacts zijn GusGus, Larry Heard aka Mr. Fingers, Rampue en Tourist. 

Daarnaast staat duurzaamheid wederom hoog in het vaandel van DGTL. Het festival spreekt uit dat het in 2020 het eerste circulaire festival ter wereld wil zijn, dat dus volledig afval- en uitstootvrij is. 

DGTL vindt volgend jaar ook plaats in Barcelona, Madrid, São Paulo, Santiago en Tel Aviv. De editie in Amsterdam vindt plaats op 19, 20 en 21 april. Het volledige programma wordt op 8 januari bekend gemaakt. Passe-partouts en weekendtickets zijn vanaf nu verkrijgbaar, losse dag- en nacht gaan vanaf 8 januari in de verkoop. 

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12