3voor12 Tilburg

Paaspop annuleert optreden rapper Boef

Festival keurt uitspraken van Tilburger af

De Paaspopshow van rapper Boef, die op Paaszondag 1 april stond gepland, is na 'nieuw en weloverwogen beraad' geannuleerd door de organisatie van het Schijndelse festival. In een persbericht laat Paaspop weten zich niet te kunnen vinden in de controversiële uitspraken van de rapper over vrouwen.

De rapper heeft zijn excuses aangeboden en zijn management vindt dat hij de komende tijd moet laten zien 'wie hij echt is'. Paaspop deelt die mening, maar vindt het te kort dag om de rapper een kans te geven, aangezien het festival over een kleine drie maanden begint. Tevens meldt de organisatie van Paaspop dat zij veel reacties van bezoekers heeft ontvangen over de rapper.

"Bezoekers hebben voor Paaspop de allerhoogste prioriteit. Zij komen naar het festival om drie dagen en nachten feest te vieren, vrienden te maken, te  verbroederen en een zorgeloze tijd te hebben. Spanningen vanwege een controversiële show passen daar niet bij. Paaspop biedt hiphop- (en Boef-) fans bovendien volop andere top-acts zoals JeBroer, Rico & Sticks, Broederliefde, Lil Kleine, Yung Nnelg en De Jeugd Van Tegenwoordig," zo laat Paaspop weten in haar persbericht.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12