3voor12 Overijssel

Bevrijdingsfestival Blok 2

Blok 2 gaat verder, en harder

Ook in het twee blok van onze verslaggeving komt mooie muziek, mooie mensen en de fijne sfeer naar voren. Lees mee en beleef het nog een keer.

Waylon Music verrast door te starten met een reggaenummer, en speelt dan als vanouds zijn bekende klanken. En die reggae? Doe maar meer, veel meer!

Son Mieux stond hier vorig jaar ook al, op dezelfde plek rond dezelfde tijd. Vandaag bewijzen ze zichzelf opnieuw, met een dansende menigte voor zich zoals dat hoort met deze geweldige klanken. Volgend jaar weer?

Als een ware hippie zien we Jett Rebel staan op het podium verschijnen, met een afgeladen vol grasveld rockt hij. Met melodieën die op the Beatles lijken doen we een stap terug in de tijd en lijkt het alsof we op Woodstock staan.

Een hanenkam gecombineerd met viool en de banjo, dat is Ferocious Dog. Stevige country, met een vrolijke en soms gevoelige bluegrassnoot staat op het program! Stil staan kun je niet. Er wordt gesprongen en gedanst door het enthousiaste en zeer gemêleerde publiek. wat een feest! Bovendien, stagedivend de tent uit is het ultieme doel van elke muziekant natuurlijk!

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12