Welkom op het nieuwe 3voor12!

Maar waar is de Luisterpaal?

Je hebt het natuurlijk gezien, we hebben een nieuwe site! Hopelijk ben je er een beetje doorheen aan het klikken en ben je er net zo blij mee als wij. En ja, hij is nogal anders dan je gewend was, en toch blijven we ermee doen wat je van ons gewend was: je voorzien van het laatste nieuws over Nederlandse en buitenlandse popmuziek met ons radio-programma op 3FM, met interviews en festivalverslagen.

Waarschijnlijk heb je een vraag: is de Luisterpaal nou heel goed verstopt, of is ie er niet meer? Nou, met de lancering van het nieuwe 3voor12 is de Luisterpaal daadwerkelijk verdwenen. 

Toen we met de Luisterpaal begonnen was het een van de weinige plekken waar je online albums kon beluisteren en labels vonden het een goede manier om jou kennis te laten maken met nieuwe muziek. Inmiddels gebruikt meer dan 80% van de Nederlandse muziekliefhebbers Spotify, anderen YouTube, Deezer, Soundcloud of Apple Music. Dus blijven we je op 3voor12 als eerste wijzen op de beste nieuwe muziek, maar dan vooral op die platforms, streaming services en sites waar jij al zit.

Ja, we kunnen natuurlijk nog steeds hele albums als stream aanbieden, en dat zullen we ook zeker doen, maar er is niet langer een complete sectie die representatief zou moeten zijn voor alle goede nieuwe albums van het moment. Uiteraard bieden we je ook nog steeds exclusieve opnames en bijzondere sessies, in video en audio. 

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12