3voor12 Den Haag

Dr. Justice and the Smooth Operators gaat full Panini-stickeralbum

Nieuwe clip en album onderweg

Vandaag brengt de Haagse synthpopband Dr. Justice and the Smooth Operators de nieuwe single 'Booty On Lock' uit. De single is afkomstig van een eerdere EP, Babyluv en bevat de kenmerkende Dr. Justice synthvibe, gemixt met zomerse houseklanken.

"Dit nummer hebben we weer opgerakeld omdat we geselecteerd zijn voor de Popronde en nog een song uit wilden brengen voor de zomer. Het is voor ons belangrijk dat we een beetje aandacht krijgen want we gaan een heel toffe merchandisecampagne voeren!", vertelt Dr. Justice ons. "We brengen binnenkort een LP uit waar, naast de muziek ook een heel toffe poster in zit. Op die poster staat een comicbook achtergrond met lege witte gaten, daarin kan je stickers plakken van de bandleden die los verkrijgbaar zijn bij onze optredens. Een beetje als Marvel meets Panini voetbalplaatjes."

 Eerder vertelde Dr. Justice ons al over zijn plannen om een stripverhaal rondom de band en de muziek te maken. "Die plannen staan nog, maar we moeten even wachten. Het zou zonde zijn om zoiets uit te brengen als de band nog niet genoeg bekendheid heeft. Daarom eerst laten zien dat we serieus meedoen en de popronde knallen.", aldus de zanger van de band.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12