3voor12 Tilburg

Paaspop 2019 Jiri 11: We wijten het aan het weer

Op de eerste dag van Paaspop is het om 16:45 de taak aan Jiri11 om het Roxy podium te openen. Het is buiten warm, maar in de tent is het al helemaal snikheet. ‘Ik snap dat het rustig is, maar laten we er samen iets gezelligs van maken’ opent Jiri11.


Jiri11 kennen we al van ANBU gang, een rapgroep samen met Mennoboomin, Dylan Johnson en Ferrari (Rarri) Jackson. ANBU is uit elkaar, Jiri heeft getekend bij Spec en Mennoboomin bij Goudrocc. Rondom Mennoboomin is het de afgelopen tijd stil, maar bij Jiri11 is dat zeker niet het geval: hij rapt festival na festival vol.

Trouwe vriend Dylan Johnson vergezelt hem vandaag. De jongens hebben wat te vieren, de eerste fysieke Anbu Gang winkel is vandaag namelijk geopend! De set wordt geopend met het nummer Barkie op Zak, het misschien wel meest bekende nummer van ANBU gang. De zaal is nog een beetje rustig, maar tijdens het tweede nummer, Aan De Lijn, ontstaat er met een beetje hulp van de mannen op het podium toch een kleine moshpit.

In een rap tempo gooit Jiri11 er een aantal nummers door: onder andere Hoi Aangenaam, een nummer samen met Bokoesam en Jacin Trill, en Glo’d up passeren de revue. Tijdens één van de nummers vraagt Jiri11 aan zijn DJ of de autotune aan staat. De set is niet perfect, het publiek gaat maar moeilijk mee en Jiri11 is net zo snel van het podium af als dat hij verscheen. We wijten het maar aan het weer, want heet en zonnig, dat is het zeker op de eerste dag van Paaspop.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12