3voor12 Breda: VANT zoekt zoenende mensen voor nieuwe videoclip

Er komt een stop motion video voor ‘Put Your Gun Down’

De Britse rockband VANT zoekt zoeners van alle nationaliteiten en seksuele voorkeuren voor de opnames van de nieuwe videoclip ‘Put Your Gun Down’. De videoclip wordt maandag 29 mei opgenomen in Breda door Animate the World. Geïnteresseerden kunnen zich melden voor zondag 28 mei, 11:00 uur via info@animatetheworld.eu met jouw foto als stel dat gaat zoenen.

VANT: “Het nummer is een commentaar op wapenwetten, politiegeweld en wereldwijde vormen van vooroordelen en geweld tegen groepen minderheden. Het gaat ook over de universele hoop dat liefde, medeleven en aanvaarding van iedereen ons leiden naar een betere toekomst. We hebben stellen (of misschien mensen die gewoon willen zoenen?!) nodig van alle rassen en sexuele voorkeuren om mee te doen in deze video!”
Jelle van Dun, eigenaar van Animate the World, over de samenwerking: “We hebben met Animate the World natuurlijk al voor grote dance artiesten animaties en videoclips gemaakt, zoals Hardwell en Oliver Heldens, maar mijn hart ligt toch meer bij de punkrock en allerlei muziekstromingen daar omheen. Toen ik VANT live zag in 013 eind vorig jaar was ik zeer onder de indruk en heb contact opgenomen met ze. Zo is het begonnen.”

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12