In je onderbroek door NY op zoek naar geluk in de nieuwe AWKWARD i-video

'Milkshakes Funnelcakes' is de zoete eerste single van het nieuwe album KYD

De nieuwe video van AWKWARD i opent op een strand, waar twee enorm verschillende mannen elkaar ontmoeten en een onwaarschijnlijke vriendschap vormen. Regisseur Michiel ten Horn filmde hun daaropvolgende zoektocht door New York. Djurre de Haan alias AWKWARD i maakte overigens al vaker soundtracks voor diens films - met Gouden Kalf-nominaties tot gevolg.

Deze keer dus andersom: Ten Horn ging op zoek naar de juiste beelden bij AWKWARD i's zoete indieliedje 'Milkshakes Funnelcakes'. Die vond hij in New York, waar hij op Union Square de performance artist Matthew Silver tegenkwam: 'Ik had een bepaald gevoel bij het liedje en zocht een juiste hoofdpersoon. Toen trof ik Matthew, met een eenhoorn en een rubberen kip, in badpak, op een plein.' 'Milkshakes Funnelcakes' is de eerste single van het aankomende album van AWKWARD i. KYD komt in februari 2018 uit. 

Makkelijk op de hoogte blijven van alle nieuwe muziek? Abonneer je op de 3voor12 #NIEUWEMUZIEK playlist op Spotify. Nog meer #nieuwemuziek vind je in ons dossier.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12