3voor12 Tilburg

Paaspop 2019 Merol: Niet alleen voor de meiden

Gemengd publiek vult de warme Roxy tent waar Merol straks haar entree zal maken. Haar opkomst is spectaculair met haar korte pakje met vuurvlammen en haar wilde haar.


Ze start met haar eerste liedje. Ik wil een kind van jou. Ze speelt met het publiek en motiveert ze om mee te zingen. Na haar eerste liedje stelt ze zich voor. ´Hallo meiden, dit is mijn eerste zomerfestival´ zegt ze terwijl ze het publiek inkijkt. Iedereen begint te juichen. Merol heeft zich aangepast aan Paaspop. ´Wie wil er een ei?’ vraagt ze terwijl ze een gouden chocolade ei het publiek in gooit. De sfeer zit er in.

Merol kwam afgelopen jaar pas met haar hit ’lekker met de meiden’ maar blijkt nu al een grote fan base te hebben als ik het enthousiaste publiek moet geloven. Niet alleen meiden maar ook jongens kunnen woord voor woord meezingen met haar hits zoals‘ hou je bek en bef me’.

Net voor het laatste liedje trekt Merol haar jasje uit en gooit nog een chocolade ei in het publiek. Haar toetsenist speelt de eerste melodieen van ‘Lekker met de meiden’, haar grootste hit. Iedereen kent 'lekker met de meiden' en zingt uit volle borst mee met het refrein. Het optreden van Merol is een groot succes en haar fan base is in korte tijd snel uitgebreid. Ze gooit haar laatste chocolade ei het publiek in en stuurt het publiek weg met de boodschap om verkoeling op te zoeken.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12