3voor12 Rotterdam

J.C. Thomaz and The Missing Slippers bevestigt voor Fortarock op zaterdag 1 juni

Er wordt gewerkt aan een nieuw album!

J.C. Thomaz & The Missing Slippers is bezig met een nieuwe single die binnenkort uit zal komen. Op zaterdag 1 juni speelt de band op Fortarock in het Goffertpark in Hank's Garage. Op een gunstig tijdstip. Van 18:55 uur tot 19:35 uur. Rond hetzelfde tijdstip als Cult of Luna.

Underground garage / rock'n'roll liefhebbers weten al langer dat J.C. Thomaz & The Missing Slippers een band om in de gaten te houden is. Bij Oh Sees in de Maassilo zorgden ze voor de verrassing. Op de labelavond van het Rotterdamse Spazz Records bij het nieuwe alternatieve showcase festival genaamd Left of the Dial van Rotown heeft de band geëxperimenteerd met drie(!) drummers. Live wordt de band aangevuld met drummer Gijs van doom bands Acid Reflux en Ache (eerste show donderdag 16 mei in Bar3).

J.C. Thomaz & The Missing Slippers is het project van zanger / gitarist Fabio Thomaz. Sinds een jaar bestaat de formatie uit: 

- drummer Aswin van The Afterveins en SONNDR(Popronde 2019),

- drummer Bart Hoogvliet(ex-Special Steve, ex-Halfway Station, Smudged Toads (Popronde 2018), Paksoi)

- bassist Victor Heijink(ex-Special Steve, Smudged Toads, Paksoi en vanaf 25 mei is hij de vervanger van Amber bij Pig Frenzy)

- gitarist Niek Driesschen van Rott'N Damned ('De rock'n'roll riffs van gitarist Niek zijn de eyecatcher van de band') en analoge opnamestudio Duct Tape Studio. Hij heeft ook geholpen bij de opnames van het debuutalbum van Iguana Death Cult

Vorig jaar speelde de band op Left of the Dial en Le Mini Who, het spin-off festival van Le Guess Who. 

Facebook

Fortarock profiel

Tijdschema Fortarock

Live show op youtube

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12