3voor12 Tilburg

Paaspop 2019 Wulf: Goed begin van de dag

Paaspop is nog maar net ontwaakt. De felle zon schijnt al een tijdje boven het festival terrein. Met brakke hoofdjes en verbrande gezichtjes begeven mensen zich naar de Phoenix tent om even hun kater te vergeten bij het optreden van Wulf.


De chille vibe waarmee Wulf begint is een goede start voor dag 2 van Paaspop. Het is het eerste optreden van het jaar 2019 voor Wulf en meteen een goede start op een fijn festival.

De leadzanger die Lieuwe Albertsma heet deed in 2012 mee aan The voice of holland, maar geen enkel jurylid draaide zijn stoel. Gelukkig behaalde hij op eigen houtje een groot succes met hits als 'Summer On You' en 'Mind Made Up', die beide in de Nederlandse top 40 kwamen.

De tent raak langzaam voller en niemand lijkt erg te hebben in de hitte die in de tent hangt. Na even zijn gezicht af te vegen aan een handoekje vraagt hij of het publiek klaar is voor ´Mind made up´. Ook al ben je geen die hard fan, dit nummer kan je niet gemist hebben op de Nederlandse radiostations. Wulf gaat er even bij zitten als hij het couplet zingt en springt weer op tijdens het herkenbare refrein. Het publiek spitst hun oren, de eerste biertjes worden getapt en het refrein wordt meegezongen. Na dit nummer zingt hij nog een cover van het bekende nummer 'Jesus He Knows Me' van Genenis. Hij bedankt zijn band en mensen beginnen de tent te verlaten. Wulf weet het publiek een goede vibe mee te geven voor de rest van de dag.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12