LL19: Tommy Genesis heeft big dick energy

Zelfgekroonde koningin van de fetishrap heeft geen kroonjuwelen nodig

Het was het stille gebrek op de festivalposter van het grootste hiphopfestival van Nederland, nee zeg, Europa: vrouwelijke rappers die er met gestrekt been ingaan, die met stevige traptunes vol snijdende hi-hats de turn up weten te ontkurken alsof het de fles champagne op hun rider is. Niet dat ze er niet zijn. Kijk maar eens naar Tommy Genesis, een vrouwelijke rapper die de X-Ray vandaag overneemt alsof we allemaal haar bitch zijn.

Zijn we ook, vanaf het moment dat ze ‘Where my bad bitches at?’ door haar microfoon schreeuwt. Die hook in de gefreakte traptune ‘100 Bad’, die is natuurlijk aan hen gewijd: ‘hundred bad bitches in the city lookin pretty, with the ass and all the titties.’ De Amerikaanse is een zelfbenoemde fetish rapper. Iemand die het mannelijke machismo waar hiphop mee is doordrenkt binnenstebuiten keert, om vervolgens zelf teksten door de X-Ray te jagen waarvan het schaamrood je op de kaken zou staan, als ze het niet met zo’n vanzelfsprekende big dick energy zou brengen. Tommy Genesis seksualiseert zichzelf opzettelijk en zonder gêne, en haar teksten zijn een middelvinger naar iedereen die vindt dat vrouwen dat niet mogen doen. Niet voor niets draagt ze het credo ‘bad as I wanna be’ vandaag op haar rug. Tommy Genesis laat zich door niemand vertellen wat ze moet doen, en dat moet jij ook niet, zoveel is duidelijk.

HET MOMENT:
Geen wonder dat er tijdens ‘100 Bad’ al een jongen met Lizzo-attitude op het podium springt om vervolgens woord voor woord de tekst mee te zingen terwijl hij met zijn vingers knipt. Een klein kwartiertje later vliegen jongens en meisjes elkaar in de moshpit van ‘Tommy’ om de oren alsof ze buskruit in hun reet hebben. ‘Nobody fuck like Tommy! Nobody talk like Tommy! Nobody walk like Tommy!’ Goed, ze zou haar flow nog iets scherper kunnen brengen, maar de songs heeft ze, en op WOO HAH! 2020 zou Tommy's big dick energy niet misstaan.

Meer #LL19 in ons dossier vol voorpret, interviews, recensies, en sfeervideo's!

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12