Vanavond in 3voor12 Radio

De grote Pinkpop voorbeschouwing met Jan Smeets, DJ-shortlist met Moscoman en het Golden Ticket

Vanavond weer heerlijke festival voorpret in 3voor12 Radio!
Iedereen weet, het festivalseizoen is nooit écht begonnen totdat Pinkpop is geweest. En ja hoor, dit weekend (en maandag) is het weer zover, de alweer 48e editie. Meer dan opvallend te noemen zijn de headliners dit jaar; Justin Bieber en Martin Garrix. De laatste schrijft zelf Pinkpop geschiedenis, hij is de eerste DJ ooit als afsluiter van het hoofdpodium. Wie had dat kunnen zeggen een stuk of 15, 20 jaar geleden? Vanwaar vandaag de dag toch zoveel ‘pop’ op Pinkpop en of Justin net als P!nk in een tuigje over het publiek gaat vliegen, dat bespreekt Roosmarijn natuurlijk met niemand anders dan Jan Smeets!

Ook is er weer een DJ Shortlist, deze keer met Moscoman. We zetten hem al op de lijst van dj's die hun kansen gaan pakken op verschillende festivals dit jaar. Hij was op DGTL en Lente Kabinet en je kunt 'm nog zien op Drift en Voltt Loves Summer. Hij komt uit Tel Aviv, waar housemuziek nog 10 jaar jonger voelt, maar is klaar om met frisse tracks verder te gaan.

Tot slot gaat de laatste ronde van Golden Ticket-actie in! Esmee kwalificeerde zichzelf gisteren voor de finale met haar romantische Best Kept Secret schommel verhaal. Wil jij ook kaarten winnen voor niet 1 festival, maar voor Pinkpop, Best Kept Secret, Down The Rabbit Hole én WHOO HAH tegelijk? Kom dan vanavond met net zo'n sterk, of sterker verhaal!

Luisteren dus, vanavond naar 3voor12 Radio, 21.00 tot 00.00, op 3FM.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12