Vanavond in 3voor12 Radio

David Douglas live en de ontdekkingen van SXSW

Na een zij-avontuur met Blaudzun in het Haty Haty-project is de Utrechtse producer David Douglas terug met een nieuw album vol warme house met diepgang. Zijn vorige plaat, Moon Observations, werd genomineerd voor de 3voor12 Album van het Jaar-award 2014. En als de rest van het album bij de release vrijdag net zo goed blijkt te zijn als de eerste singles, dan moet Spectators Of The Universe daar toch ook een gooi naar kunnen doen. Hoe dan ook gaan we vanavond dansend de zondvloed tegemoet, want voor 'Last Day On Earth' (zie clipje) neemt David de zanger van wijlen Bombay mee, Matthias Janmaat! 

En Roosmarijn is weer terug van SXSW! Ze heeft niet alleen een lichte jetlag, maar ook een heleboel tips overgehouden aan het grootste showcasfestival ter wereld. Wil je weten wat er komend jaar allemaal voor tofs op de festivals staat? 

Je hoort het vanavond tussen 21:00 en 00:00 in 3voor12 Radio op 3FM of via 3FM.nl/live! Ter voorbereiding kun je alvast onze top 34 van SXSW 2017 doornemen.

Meepraten over de uitzending kan door een sms te sturen naar 3333, of natuurlijk door te twitteren met @roosmarijn, #3voor12 en #3fm.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12