steun 3voor12
3voor12 Utrecht

Popronde Woerden presenteert line-up voor allereerste editie

Dertig acts spelen op twaalf locaties

Over iets meer dan een maand doet het reizende muziekfestival Popronde voor de eerste keer Woerden aan. Op zondag 30 september kun je van kroeg naar restaurant slenteren, of van de barbier naar de bibliotheek fietsen om een indruk te krijgen van de vele talentvolle acts die het festival te bieden heeft. Met 30 acts op 12 locaties zet Woerden een stevig programma neer. Gisteren heeft de organisatie het volledige programma bekendgemaakt.

Locaties
Tijdens de Popronde vormen twaalf locaties in het centrum van Woerden een etalage voor opkomend Nederlands talent. In Café Victoria, Café de Pompier, Van Rossum, Bistronoom, El Rey & Midas, Drinkerij ‘t Bierhuys, Brownies & Downies en Bij Petrus presenteert een deel van de dertig acts zichzelf. Naast deze café’s en horecazaken fungeren ook de Bibliotheek, de Petrustoren, de Barbier en kledingwinkel BRUIN als podium.

3voor12- en OOR-podium en afterparty
Muziekplatform 3voor12 en OOR hebben beiden een podium geadopteerd.. Het 3voor12-podium is in Van Rossum, waar WARD, Van Common en Joël Domingos spelen. ‘t Bierhuys is de gastheer van het OOR-podium, en daar treden Meis, Kita Menari en Yip Roc op. Vanaf 21.00 uur kun je in de Pompier terecht voor de afterparty, waar Samora op het podium staat.

Om de eerste Woerdense editie van de Popronde luister bij te zetten wordt de opening verzorgd door de wethouder van cultuur, George Becht. Hij is daarna ook de eerste luisteraar van het concert-voor-1 van Eva van Pelt in de Petrustoren.

De volgende acts spelen op Popronde Woerden 2018:

WARD, Morado, Van Common, Kita Menari, Meis, Bourbon Avenue, Lotte Walda, Yip Roc, Laura Sjin, Eva van Pelt, Sen Dubaj, Loren Nine, Joël Domingos, Jana Mila, The Spvrk, Snow Coats, Katie Koss, Aestrid, Samora, DFG, Sheewawah, The Tambles, YVI, Thaïti, Eline Mann, Sophia, Nieuwegrond, Love Couple, Bottles of Love en Camo Columbo.

Het tijdschema van de Popronde is hier te vinden. Zoals altijd zijn de optredens gratis toegankelijk.

Te zien: Popronde Woerden, zondag 30 september 2018 @ diverse locaties, Woerden

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht