steun 3voor12

Eerste namen Grasnapolsky 2019 bekend

Onder meer The Japanese House, Ray Fuego en Lucky Fonz III naar nieuwe locatie

De eerste namen voor Grasnapolsky 2019 zijn bekend. Vandaag heeft de organisatie van het meest detailverliefde festival van Nederland onder meer The Japanese House, Lucky Fonz III en 3voor12 Award-winnaar Ray Fuego bevestigd. Zij reizen tussen 8 en 10 februari 2019 af naar De Toekomst, de Groningse kartonfabriek waar Grasnapolsky naartoe verhuist

Onder de rest van de namen bevinden zich vooral relevante talenten van Nederlandse en Belgische bodem. Popronde sensaties Karel, Abdomen en Donna Blue bijvoorbeeld. Of Lewsberg, dat een van de beste Nederlandse gitaarplaten van het jaar maakte. Ook Donny Benét, de Australische discoheld op sokken, is in februari van de partij op De Toekomst.

Alle bevestigde namen zijn:
The Japanese House, Ray Fuego, Lucky Fonz III, Donny Benét, Snapped Ankles, Blu Samu, Karel, Ploegendienst, Charlotte Adigéry, Marcellis & Darieaux, SONS, Meindert Talma, Niels Broos, Sofie Winterson, Lewsberg, YĪN YĪN, Amy Root, ohslo, Donna Blue, Pig Frenzy, Price, Abdomen en Levi Noah. 

Grasnapolsky 2019 vindt van 8 t/m 10 februari plaats op De Toekomst in het Groningse Scheemda. De kaartverkoop is al begonnen. Alle informatie over het festival is te vinden op de website van het festival.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Landelijk