3voor12 Tilburg

Paaspop 2019 Tim Akkerman: Een pick me up

Het einde van de avond nadert. Het laatste optreden stelt mij niet teleur. Tim Akkermans pakt het podium als een ware artiest. Hij zong ‘The Boss’ – Bruce Springsteen voor diegene die onder een steen leeft.


Weet ik dat Bruce Springsteen er niet echt stond? Ja, natuurlijk, maar maakt dat uit? Het ging om de performance en daar was weinig mis mee. Af en toe wat foutjes met de audio, maar dat is niet aan hem te wijten.

Om eerlijk te zijn: Tim Akkerman ziet er een beetje uit als een eikel eerste klas, maar zo komt hij niet over. Hij komt over als een gast die plezier wil maken en iedereen wil verblijden met muziek van de man die ‘Born in the USA’ speelde – overigens speelde Akkermans dit nummer niet. Jammer, aangezien ik graag zijn take op het nummer wilde horen. Verder speelde hij wel de grootste hits van Bruce, zoals 'The River'. Iets waar ik ook zeer positief  over kan zijn.

Uiteindelijk was dit de situatie: Ik was moe, net als iedereen in het publiek. We waren gesloopt door de dag van muziek en staan, maar ik kan vertellen dat ik een kleine verrassing kreeg van Tim. Er raasde nieuwe energie door mijn lichaam heen. Het optreden was een show die je kan vergelijken met een koud biertje op een warme zomerdag. Het enige nadeel was dat ik mijn beste maat niet had omdat ik graag had willen proosten in mijn achtertuin op die zomerse avond.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12