3voor12 Rotterdam

Lucky Blue maakt vrolijke indie rock met surf rock invloeden op debuutsingle 'Alone'

Beïnvloed door Pavement, Mac DeMarco, Velvet underground en Wavves

Het Rotterdamse Lucky Blue tovert spontaan een glimlach op je gezicht. Je hoeft alleen maar naar de foto's van de band te kijken. Het is nog beter om ze live aan het werk te zien en dan met name frontman Marcus de Jonge's blije gezicht. Zelf luisteren ze naar Pavement, Mac DeMarco, Velvet underground en Wavves. Dat valt ook te horen op debuutsingle 'Alone'. Je bent na 50 seconden hooked

De band heeft live al bewezen een goed oog te hebben voor catchy muziek. Live gaat het van rustig (Strangers in Tokyo live) tot opwindend waarbij de aaaah's nog even nagalmen bij afsluiter Addictive (live-versie) 

Na het optreden van de band bij Muziek bij de Buren Rotterdam noteren we:

'Van Lucky Blue krijg je spontaan zin in de lente & zomer. Lucky Blue is een vrolijke laidback Mac DeMarco achtige band die je wild kan laten dansen, rustig meebewegen of weg dromen. Heel de set speelt de band nummers met een fijne melodie en groove die laidback aanvoelen maar ook veel energie en drive hebben inclusief losgaande bandleden. 'Do It All Again' blijft hangen qua refrein en het laatste nummer zorgt voor wild gedans nadat frontman Marcus de Jonge het publiek induikt. De aaah's blijven nog even in je hoofd  hangen na het optreden. De zanger springt er uit met z'n blije uitstraling en energieke praatjes tussen door.
Ideaal voor indie liefhebbers, voor op een relaxte middag zoals op Motel Mozaique Plaza. Skate & surf liefhebbers weten hier ook wel raad mee. Over een jaar wil heel Rotterdam Lucky Blue kennen!

Facebook / Instagram / Spotify 

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12