14 november: Zesde editie Popronde van Middelburg

Een dag gratis nieuwe bands bewonderen

Indi van Casteren ,

Zoals voorgaande jaren vindt ook dit jaar weer een Popronde in Middelburg plaats. Op donderdag 14 november staan er maar liefst 20 bands geprogrammeerd op 16 locaties verspreid door de hele stad. Be ready, want vanaf half vier ‘s middags barst het muzikale geweld los.

Gratis
Voor de zesde editie van de Popronde van Middelburg zijn er in verschillende restaurants, kroegen, muziekcafés en podia jonge, opkomende bands te bewonderen. Een groot muzikaal aanbod variërend van pop, electro tot aan Americana. Er is voor ieder wat wils. Alle locaties zijn deze dag gratis toegankelijk.
 
Nieuwe podia
Wie graag kijkt naar het populaire tv-programma ‘De beste singer-songwriter’ zit bij de bands DÉMIRA en Rogier Pelgrim goed. De nieuwe band, Bade, van frontman Bart van Liemt (bekend van The Sheer en Baskerville) brengt dit jaar pop gecombineerd met elektronische ritmes naar de provinciehoofdstad. Naast de nieuwe bands hebben zich dit jaar ook nieuwe podia aangesloten. Dit jaar verwelkomt de Popronde van Middelburg De Mug en Café ‘t Fust.
 
Nintendo electro
Traditiegetrouw wordt het muziekfestival afgesloten in het poppodium De Spot: Dit maal heeft de Zweedse- Nederlandse nintendo electro band, Hömpfdingå, de eer. Het muzikale spektakel gaat door tot half twaalf ‘s avonds.
 
Benieuwd naar het volledige overzicht van de bands en locaties? Neem snel een kijkje op www.popronde.nl of kijk hieronder voor een kort overzicht.
 
Tijd
Artiest
Podium
15:30
Wolf In Loveland
Zeeuwse Bibliotheek
16:30
Emil Landman
de Drvkkery
19:30
DÉMIRA
Honeypie
20:00
ANNY!
Ko D'oooooooor
 
Rogier Pelgrim
Cinema Middelburg
20:30
Lieve Bertha
de Spot
21:00
Casa de la Muerte
Bar American
 
Dudettes
Babbelaèrtje
 
Herrek
Kloveniersdoelen
21:30
Bade
Seventy Seven
 
Kleinindustrie
Kaffee 't Hof
 
Proper Outfit
Brooklyn
22:00
Mark Lotterman
mug
 
The Tightropes
t' fust
 
Who vs Who
Geere
22:30
Bombilate
Bardot
 
KinKobra
Bar American
22:45
Girl Beard
Kaffee 't Hof
23:00
Adam & the Relevants
Seventy Seven
23:30
Hömpfdingå
de Spot