Cortonville Presents komt naar Goes

Met Tenement kids, Gingerpig en Black Bottle Riot

Joris van Moort ,

Cortonville Presents start dit najaar op 8 november 2013 in ’t Beest te Goes met drie bands die zeker de moeite waard zijn om live te aanschouwen. De bands Tenement kids, Gingerpig en Black Bottle Riot zorgen voor een spectaculaire avond vol met Rock-‘n’-roll. De start van deze avond is om 20.30 uur. De kaartverkoop, een kaartje kost 8 euro, is al gestart via www.tbeest.nl.

Tenement Kids timmert nog steeds flink aan de weg met hun ‘zielvolle gospel rock’. Ze zijn niet onbekend in Zeeland. Deze punkrockband gaf tijdens Klomppop dit jaar al een spetterende live-set weg. Gingerpig is een rockband onder leiding van Boudewijn Bakker, oud gitarist van de Goese metalband Gorefest. Ze spelen “Seventiesrock met een vleugje verve van het nieuwe millennium” aldus de band. De Nijmeegse band Black Bottle Riot rockt er flink op los met hun ‘Southern Rock’. Deze band laat oude tijden herleven met invloeden van Iron Maiden en het hedendaagse Queens of the Stone Age. Radio 3fm presentator en organisator Eric Corton geeft deze bands de kans om het beste van hun eruit te halen tijdens deze tour.

Cortonville Presents is een initiatief van het online platform Cortonville die beginnende bands de kans geven voor een groter podium. Zo kan je op de website www.cortonville.nl onder anderen reportages, interviews, achtergronden en demo’s bewonderen van diverse bands. Cortonville Presents is in samenwerking met de platenlabels Suburban Records en Whipping Post Music.