3voor12 Utrecht

Nederlandse Pop Academie viert 10-jarig bestaan in TivoliVredenburg

Diggy Dex en Eva Simons en anderen op feestje NPAC

Het is de tijd van jubilea voor Utrechtse popscholen. In navolging van de Herman Brood Academie (10 september 2016) viert ook de NPACNederlandse Pop Academie – zijn tienjarig bestaan. Dit doen ze snel: op dinsdag 23 mei al. Centrum van de festiviteiten is de Pandora (+ foyer) van TivoliVredenburg. Op het programma staan louter acts die op de meest uiteenlopende manieren aan de Pop Academie verbonden zijn.

Zo zijn daar oud-docenten als Diggy Dex en Eva Simons en oud-leerlingen als Sharon Doorson en Nicole Bus. Behalve deze namen vind je er ook nog een boel anderen, namelijk: Brooks, Jengi Beats, Massi, Stillmode, Jermain Bridgewater, LVZY, Jae Fly, Le-Prince Doorson, The Capsones, Julius Philips, Arie Buursema, Charmplay, Walker Diver, A Cynic's Mind, Steve Cherry, Danny Dubb, Innovation, Major Dreamin', Tritone Kartel, Soulfood, Morning Daze, Django Boegheim en Hardway Music. Ook zijn er Q&A's met oud-studenten. Het blokkenschema vind je hier.

De Nederlandse Pop Academie is een mbo-opleiding van ROC Midden Nederland die studenten opleidt tot zelfstandig ondernemende muzikanten. Sinds vorig jaar verzorgt de opleiding een eigen programmering op het Bevrijdingsfestival in Utrecht plus een maandelijkse showcase-avond in TivoliVredenburg onder de naam Future Sounds.

Te zien: 10 jaar NPAC FEST, dinsdag 23 mei 2017 @ Pandora + Foyer, TivoliVredenburg

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12