3voor12 Utrecht

3voor12 Utrecht tipt, week 31

Child Bite | Sheer Mag | Zomergasten x Anadolu Ekspres | C.W. Stoneking

Vawege de zomer wederom slechts een kort lijstje met live-tips. Probeer in ieder de eerste Nederlandse show van Sheer Mag in EKKO te checken.

  • woensdag 2 augustus: vandaag speelt de Amerikaanse post-punk/art rockband Child Bite in dB’s. Invloeden van de band zijn Mr. Bungle, Black Flag, Jesus Lizard, Madness, Napalm Death, Faith No More, Primus, Dead Kennedys, Pantera. Support komt van het Italiaanse avant-garde gezelschap Syk. De zaal gaat om 20.30 uur open. Entree is €8 in de vvk, €10 aan de deur.

  • donderdag 3 augustus: middenin het rustige festivalseizoen speelt de Amerikaanse diy punkband Sheer Mag zijn eerste show in Nederland. Plaats van handeling is EKKO waar de band rond de soulvolle frontvrouw Tina Halladay zijn sterke live-reputatie hoog gaat proberen te houden. Support komt van de Londense punkband Crows. EKKO gaat om 20.00 uur open. Entree is €10.

  • vrijdag 4 augustus: tijdens de zomer kun je elke vrijdag dansen in EKKO met iedere week een andere zomergast. Deze keer is dat Anadolu Ekspres dat je laat kennismaken met decennia aan Turks geluid van Turkse folk tot Anatolische disco en jaren 80 Türk pop. EKKO x zomergasten begint om 23.00. Tot middernacht is de entree gratis, daarna € 2,50 aan de deur.

  • zaterdag 5 augustus: calypso- en ragtimeblues van de Australiër C.W. Stoneking. Op zijn eerste albums King Hokum en Jungle Blues speelde hij nog akoestisch, maar op Gon Boogaloo uit 2014 heeft hij de elektrische gitaar opgepakt met twaalf blueskrakers als resultaat. C.W. Stoneking speelt in de Cloud Nine van TivoliVredenburg die om 19.45 uur open gaat. Entree is €18,50.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12