3voor12 Utrecht

#BFU17: SKIP&DIE betovert met explosieve set

Waarom niet op de Main Stage?

SKIP&DIE, de band rondom de Zuid-Afrikaanse Cata.Pirata, heeft inmiddels een behoorlijke live-reputatie opgebouwd. Ook vanavond leveren ze als afsluiter van de Sena Performers Stage een explosieve, dansbare set.

“SKIP&DIE says wake the fuck up”, roept de flamboyante frontwoman Cata.Pirata terwijl ze het podium op stormt. Met haar grootse, kleurrijke kleding en haar sierlijke bewegingen weet ze alle ogen meteen naar zich toe te trekken. De tropische muziek, die switcht tussen afrobeat, electro en dubstep, doet het al een paar jaar goed op festivals. Geen wonder, de band had vandaag ook prima op de Main Stage gekund. Toch is er gekozen voor het wat kleinere veldje aan de Sena Performers Stage, wat voor de aanwezigen alleen maar leuk is. Het creëert een intieme sfeer.

De explosieve muziek is groots en weet te verrassen met de spannende breaks die overal tussendoor worden gegooid. Het zijn vooral de nummers van het debuutalbum die de meeste draagvlak vinden. Het vuige Love Jihad en de zwoele La Cumba Dictatura ontketenen een groots dansfeest op het veld; waar Cata.Pirata gewillig aan meedoet.

Meer foto's van BFU17? Zie ons fotoverslag!

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12