3voor12 Utrecht

De Nijverheid en Treetop Agency organiseren tweede reeks singer-songwritermiddagen

Organisatoren Songwriter Circle zoeken nog artiesten

In het najaar van 2022 organiseerden De Nijverheid en Treetop Agency een singer-songwriterreeks in het kunstcafé van De Nijverheid. “Tijdens de Songwriter Circle wordt het liedje teruggebracht naar de basis”, zeggen de organisatoren over hun initiatief. In de laatste drie maanden van dit jaar komt er een tweede reeks, waarvoor ze nog muzikanten zoeken.

Iedere editie zijn er drie artiesten die hun muziek in de meest kwetsbare vorm spelen in het intieme kunstcafé van De Nijverheid. De optredende acts gaan van nieuw, lokaal talent tot internationale namen. Zonder setlists, zonder vaste speelvolgorde en op gevoel krijgen muzikanten de vrijheid om nieuwe ideeën uit te proberen, oud werk van de plank te halen of liedjes in een nieuw jasje te steken. De Songwriter Circle wil zo een “inkijk bieden in de magie van het liedje”

De Songwriter Circles vinden plaats op zondagmiddag 29 oktober, 26 november en 17 december tussen 15.00 en 17.00 uur. De artiesten die meedoen zijn niet gebonden aan specifieke genres, iedereen die solo en met beperkte techniek kan optreden kan zich aanmelden. Je kunt daar ook zelf spelen. Tot en met zondag 1 oktober kunnen muzikanten zich aanmelden via https://forms.gle/VkTKpNW8PtHWLq3L7. De voorwaarden zijn te vinden op de aanmeldpagina.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12