3voor12 Utrecht

De Nijverheid begint singer-songwriterreeks op zondagmiddag

Tijdens DNH Songwriter Circle wordt het liedje teruggebracht naar de basis

De Nijverheid en Treetop Agency beginnen een nieuwe singer-songwriterreeks op de zondagmiddag onder de naam DNH Songwriter Circle. “Tijdens de DNH Songwriter Circle wordt het liedje teruggebracht naar de basis”, zeggen ze zelf over het initiatief.

Iedere editie zijn er drie artiesten die hun muziek in de meest kwetsbare vorm spelen in het intieme kunstcafé van De Nijverheid. De optredende acts gaan van nieuw, lokaal talent tot internationale namen. De muzikanten krijgen de volledige vrijheid om nieuwe ideeën uit te proberen, oud werk van de plank te halen of liedjes in een nieuw jasje te steken. De DNH Songwriter Circle wil zo een “inkijk bieden in de magie van het liedje”.

De DNH Songwriter Circles vinden plaats op zondagmiddag 23 oktober, 20 november en 18 december tussen 15.00 en 17.00 uur. De entree is op ‘pay what you can’ basis. Zelf daar spelen kan ook! ! Tot en met zondag 2 oktober kunnen muzikanten zich aanmelden via https://forms.gle/fMJeowSmgtVcNgbt6. De voorwaarden zijn te vinden op de aanmeldpagina.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12