3voor12 Utrecht

Kypski komt met remix-album van solodebuut Wreck Fader

Roel Funcken, FFF en SKIP&DIE en anderen doen sets tijdens releaseparty

In oktober 2014 verscheen Wreck Fader, het allereerste solo-album van dj en scratch-wizard Kypski. “Ik wilde iets voor mijzelf maken. Iets dat ik kan overhandigen en waarover ik kan zeggen dat ik dat ben. Ik heb natuurlijk veel gedaan met andere muzikanten, maar zoiets nog niet.“, vertelde hij daar destijds over. Anderhalf jaar later wordt het album opnieuw uitgebracht, maar nu met remixes van een aantal van zijn muzikale vrienden. Wrecked & Packed verschijnt net als de oorspronkelijke versie op vinyl en bevat remixes van onder anderen Colin Benders, SKIP&DIE, Funckarma en De Likt.

Het verschijnen van zo’n remix-album vraagt natuurlijk om een feestje en dat komt er ook: op donderdag 30 maart wordt de release gevierd in EKKO. Tijdens de show doen artiesten als Roel Funcken, FFF, SKIP&DIE (dj set), Deformer en Sparkup x Taro een set. En natuurlijk ontbreekt Kypski zelf ook niet in de line-up. Atactic is de MC van de avond.

En alsof dat nog niet genoeg reden is tot feest is er vandaag ook een nieuwe video van Kypski uitgekomen waarop hij live zijn ‘Wreck Fader’ doet.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12