3voor12 Utrecht

BARTEK, Maarten Vos, Nana Adjoa, Batobe, Annelie de Vries en meer naar Tweetakt 2017

Muziekprogramma bijna compleet

Tweetakt heeft vandaag een nieuwe reeks namen voor het muziekprogramma bekend gemaakt. GOSTO, BARTEK, Maarten Vos, Nana Adjoa, Tom Tukker, Korfbal, AFRIKABOOMNADA, S.T. Cordell, Annelie de Vries en Dokter Moon spelen tussen 31 maart en 16 april op de Neude en een aantal andere locaties. Eerder heeft het Utrechtse kunstenfestival al laten weten dat acts als Linde Schöne, Canshaker Pi, Thijs Boontjes Dans- en Showorkest en Pip Blom, Yung Nnelg, Sue the Night en Brass Rave Unit onderdeel van het programma zijn.

Daarnaast presenteren wijzelf op donderdag 13 april Electric Company, Jo Marches en Frank Valenza.

Fuzzrock-trio Bartek presenteert op 13 april zijn debuutalbum in Amsterdam, maar speelt voor die tijd nog op Tweetakt. Met zijn cello, effecten en modulaire synthesizer maakte Maarten Vos vorig jaar al veel indruk op Tweetakt. De komende Tweetakt-editie is één van de eerste festivals waar Vos samen speelt met Bram Hakkens, drummer van o.a. Bewilder en The Kyteman Orchestra. Multi-instrumentaliste Nana Adjoa speelt/speelde al in Sue The Night, A Polaroid View en de band van Janne Schra. Nu is het tijd voor Nana zelf om in de spotlights te staan met haar dromerige en spannende indiepopliedjes met lichte elektronica. 3voor12 riep haar uit tot een van dé artiesten om in de gaten te houden voor 2017. De jonge Utrechtse producer Batobe heb je al kunnen zien op Club 3voor12 Utrecht. Op de dansvloer verleidt hij je met zijn intrigerende beats, heftige bassen, sfeervolle gitaarpartijen en betoverende melodieën. Aanrader voor liefhebbers van Flume, Moderat, Jon Hopkins en Thom Yorke. Annelie de Vries ken je misschien als toetseniste in de band van Eefje de Visser. Afgelopen zomer schreef ze in korte tijd zo veel instrumentale composities op haar piano, dat het resultaat hiervan binnenkort in albumvorm verschijnt.

Te zien: Tweetakt 2017 met o.a. BARTEK, Maarten Vos, Nana Adjoa, Batobe, Annelie de Vries, Pip Blom, Yung Nnelg, Sue the Night en Brass Rave Unit, vrijdag 31 maart t/m zondag 16 april 2017 @ de Neude + een aantal andere locaties

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12