3voor12 Utrecht

Weekend bomvol livemuziek in Nieuwegein

Onder andere Pandae en Figgie op Night of the Koms en City Stadsplein Mini-festival

Veel livemuziek in Nieuwegein dit weekend. Op vrijdagavond in theater De Kom en op zaterdag op het stadsplein van winkelcentrum City Plaz.

Op 22 september vindt in het Nieuwegeinse theater DE KOM ‘NIGHT OF THE KOMS’ plaats. Voor een tientje kun je vanaf 20:00 uur naar negen bands kijken die in het theatercafé en in de kleine zaal optreden. Onder andere Awash en Pandae staan op het programma. Daarnaast spelen ook een aantal bands uit Nieuwegein zelf. Ook kun je LP’s meenemen die je niet meer draait om deze te ruilen met andere bezoekers.

Op zaterdag 23 september staat het Stadsplein in het teken van cultuur. Voor het gratis City Stadsplein Mini-festival hebben verschillende culturele instellingen hun krachten gebundeld. Dit zorgt voor een gevarieerd programma. Onder andere Figgie, Stijn Grul en Panenkov staan op de planken en dj GNOE draait dansbare grooves. Naast muziek is er ook kunst en poëzie. De baropbrengst van het minifestival gaat naar de Stichting Geinbeat. De afgelopen editie van Geinbeat werd afgeblazen wegens het slechte weer, de toekomst van het festival is daardoor onzeker.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12