Op donderdag 28 september presenteren we weer drie getalenteerde acts in dB's tijdens een nieuwe Club 3voor12 Utrecht. Deze editie zie je THAMES (postpunk), Pippa (indierock) en Mokerjong (hiphop). De zaal gaat open om 20.30 uur, tickets kosten 4 euro en zijn verkrijgbaar via dB's of de ticketlink hieronder.

Bestel je ticket via deze ticketlink en kom donderdag 28 september 2023 naar dB’s. De opbrengst van je ticket wordt volledig gebruikt om het programma te financieren.

THAMES

Achter de luidruchtige en donkere Britse postpunk van THAMES zit een duidelijke boodschap. De stoere sound contrasteert stevig met de kwetsbare teksten over zelfontplooiing en het verouderde denkbeelden die aan de basis liggen van seksisme, racisme en toxische masculiniteit.

Mokerjong

De energieke muziek en live performances van Mokerjong maken het bijna onmogelijk om stil te blijven zitten. Zijn alternatieve hiphop/alt-boombap zit vol rauwe emotie en aanstekelijke energie. Naast hiphop haalt Mokerjong zijn inspiratie uit de punk, soul, funk en jazz.

Pippa

Soms wil je je verloren en gevonden voelen, op hetzelfde moment, op dezelfde plek. Deze ervaring biedt het kakelverse Pippa met hun volledig frontale indie-pop/-rock.

Te zien: Club 3voor12 Utrecht september met THAMES, Mokerjong en Pippa, donderdag 28 september 2023 @ dB’s, 20.30 uur. Tickets via de website van dB’s