Vanwege Hemelvaart zijn we een weekje later dan normaal, maar op donderdag 2 juni hosten we weer een Club 3voor12 Utrecht in dB's! Deze (mei-)editie presenteren we Loupe (indierock), AVONDCOCK (hardcore) en Lola Cedès (Nederlandstalige alternatieve pop). De zaal gaat open om 20.30 uur, tickets kosten 4 euro en zijn verkrijgbaar via dB's (zie de ticketlink van het event).

Bestel je ticket via deze ticketlink en kom donderdag 2 juni naar dB’s. De opbrengst van je ticket wordt volledig gebruikt om het programma te financieren.

Loupe

De dromerige indierock van Loupe is kwetsbaar en dansbaar, maar ook stevig en melancholisch. Treffend beschrijven de nummers het contrast tussen de drukte van de stad en de stilte alleen thuis. Ze helpen je beseffen dat de chaos om je heen, waarvan je hoopt dat deze soms pauze neemt, je juist ook op de been houdt.

AVONDCOCK

Een gezamenlijke interesse voor harde muziek en herrie schoppen leidde tot het ontstaan van AVONDCOCK en hun botte, no-nonsense hardcorepunk met schijt aan alles en iedereen. Serieuzere thema’s, zoals de gevolgen van misbruik en het systematisch belemmeren van het volk, worden niet onbesproken gelaten in de met gitaarherrie doorspekte rauwe tracks.

Lola Cedès

Lola Cedès vertelt verhalen vanuit haar verbinding met de natuur: het bos, een sterrennacht en de wisselende seizoenen. Haar Nederlandstalige alternatieve pop klinkt als een samensmelting van de popmuziek van Froukje, de melancholie van S10 en de dromerige elektronische poëzie van Eefje de Visser. Check hier haar laatste single 'Satelliet'.