Donderdag 30 juni hosten we weer een Club 3voor12 Utrecht in dB's! Deze editie presenteren we Immen (indiefolk), Bo Menning (filmische soundscapes) en Poodle (garagerock). De zaal gaat open om 20.30 uur, tickets kosten 4 euro en zijn verkrijgbaar via dB's.

Bestel je ticket via deze ticketlink en kom donderdag 30 juni naar dB’s. De opbrengst van je ticket wordt volledig gebruikt om het programma te financieren.

Bo Menning

De klanken van breekbare zang, synthesizers en drumcomputers laten de muziek van Bo Menning (bekend van Aestrid) voelen als een warme deken van filmische soundscapes vol 80’s nostalgie. De nummers op zijn debuutalbum variëren van 80’s synthpop, tot shoegaze en lo-fi gitaarballads maar worden altijd gedragen door zijn dromerige stem.

 

Poodle

De garagerock van Poodle is fluffy, eigenwijs, uptempo en bovenal dansbaar. De geestige nummers – onder begeleiding van strakke gitaarrifs - gaan onder andere over de onzekerheden van het bestaan van een jongvolwassene, huisdieren en tandartsen.

Immen

Immen is de artiestennaam van de Utrechtse singer-songwriter Clasine Haringsma. Haar warme stem geeft haar intieme indiefolk iets mysterieus en donkers. Ze zingt haar nummers meestal in het Engels; soms gaat Immen echter terug naar haar roots en brengt ze haar teksten in het Fries.