Deze september-editie van onze showcase-avond Club 3voor12 Utrecht vindt al bijna weer op de vertrouwde manier plaats. De shows is staand en zonder 1,5 meter afstand. Wel is het belangrijk dat iedere bezoeker de CoronaCheck app laat zien. Anders word je helaas niet toegelaten. Met maximaal 75% van de capaciteit is het nog steeds intiem en sta je helemaal dichtbij. We presenteren weer twee veelbelovende acts: Hendren en Kalaallit Nunaat. De eerste show begint om 20.30 uur.

๐——๐—ฒ๐˜‡๐—ฒ ๐—ฒ๐—ฑ๐—ถ๐˜๐—ถ๐—ฒ ๐—ถ๐˜€ ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐—บ๐—ผ๐—ด๐—ฒ๐—น๐—ถ๐—ท๐—ธ ๐—ผ๐—บ ๐—น๐—ถ๐˜ƒ๐—ฒ ๐—ฏ๐—ถ๐—ท ๐—ฑ๐—ฒ ๐—–๐—น๐˜‚๐—ฏ ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป๐˜„๐—ฒ๐˜‡๐—ถ๐—ด ๐˜๐—ฒ ๐˜‡๐—ถ๐—ท๐—ป, zonder 1,5 meter afstand!

Geniet op een veilige manier van de avond met een select gezelschap muziekliefhebbers. Bestel je ticket via deze ticketlink en kom donderdag 30 september naar dB’s als je geen corona gerelateerde klachten hebt. Na aanschaf van een ticket ontvang je een servicemail waarin instructies en informatie staan over het concert. Lees die goed door voordat je naar dB's afreist! Samen zorgen we voor een leuke en veilige Club 3voor12 Utrecht dichtbij. De opbrengst van je ticket wordt volledig gebruikt om het programma te financieren.

Hendren

De muziek van Hendren is het non-conformistische middelpunt van een mysterieus universum waar Father John Misty, Frank Ocean en Jim Jarmusch samen het podium delen. In de beats en rauwe gitaren zijn de punkrock-wortels van voormalig Coppersky gitarist Marty Zwart terug horen, terwijl de elektronische delen tegen melancholische R&B aanschuren en een clubgevoel geven. ‘Hasjasjeen’ is de laatste single van zijn onlangs verschenen debuutalbum.

Kalaallit Nunaat

Combineer een liefde voor noise, post-punk en krautrock en je krijgt de hypnotiserende 'wall of sound’ die Kalaallit Nunaat heet. De oorverdovende waterval van repetitieve beats en melodieën die samen komen tot een heerlijke onenigheid, misstaat niet in een koude kelder. Debuut EP 'Television' werd goed ontvangen en bezorgde de band shows op festival Left of the Dial, een Popronde selectie en een Rotterdam Music Awards nominatie.