Deze maand zijn we weer terug, met een nieuwe editie van Club 3voor12 Utrecht. Vanuit de coronaproof zaal van dB’s presenteren we twee veelbelovende acts uit de regio voor maximaal 20 bezoekers. In de zaal krijg je Nederlandstalige indie van thorbecke iv en neo-soul, RnB en pop van GINGE. We beginnen om 20.30 uur en de shows zijn ook te zien via onze Facebook-pagina en de Facebook-pagina, Twitch en de website van dB's.

𝗗𝗲𝘇𝗲 𝗲𝗱𝗶𝘁𝗶𝗲 𝗶𝘀 𝗵𝗲𝘁 𝗺𝗼𝗴𝗲𝗹𝗶𝗷𝗸 𝗼𝗺 𝗹𝗶𝘃𝗲 𝗯𝗶𝗷 𝗱𝗲 𝗖𝗹𝘂𝗯 𝗮𝗮𝗻𝘄𝗲𝘇𝗶𝗴 𝘁𝗲 𝘇𝗶𝗷𝗻!

Geniet op een veilige manier van de avond met een select gezelschap van 20 muziekliefhebbers. Wij zorgen voor de 1,5 meter ruimte tussen jou en de rest van het publiek en jij voor de sfeer. Bestel je ticket via deze ticketlink en schuif donderdag 24 september aan in de zaal van dB’s als je geen corona gerelateerde klachten hebt. Na aanschaf van een ticket ontvang je een servicemail waarin instructies en informatie staan over het concert. Lees die goed door voordat je naar dB's afreist! Samen zorgen we voor een leuke en veilige Club 3voor12 Utrecht.
De opbrengst van je ticket gaat volledig naar dB's en de optredende artiesten.

thorbecke IV

De Nederlandstalige indieband thorbecke IV debuteerde in 2019 met het album ‘alles van waarde is weerloos’. Een dagboek van een late twintiger, vechtend tegen de ‘quarterlifecrisis’ en alle onzekerheden die dit belangrijke kruispunt in het leven met zich mee brengt. Herkenbare situaties worden op fraaie wijze geschetst en daarnaast beschrijft thorbecke IV de besluiteloosheid waar veel bijna-dertigers last van hebben. Frontman Rinze Voorberg (bekend van Kids With Guns, Romanovs en Baby Face Nelson) geeft op zijn debuutplaat alles bloot, maar wel met humor als coping-mechanisme. Deze tactiek zal echter niet lang werken. De eerste scheuren hierin zijn op het album al te ontdekken.

GINGE

Vorig jaar was ze daar ineens met haar rode krullen, GINGE. Hoewel ze pas sinds drie jaar haar eigen teksten schrijft, schoot ze uit de startblokken. Haar single ‘Crawl’ werd meer dan 110.000 keer beluisterd op Spotify. Nu is ze terug met het nummer ‘Stranger’, geproduceerd door Boudewijn Pleij. Een lekkere RnB track waar je niet stil bij kunt blijven zitten. Live speelt ze met de band .multibeat en samen maken ze een veelbelovende mix tussen neo-soul, RnB, pop en jazz.