God Save The Queen in foto’s God Save The Queen in foto’s

Warme, klamme zaterdag nodigt niet uit tot rebels gedrag

, Tekst: redactie 3voor12/Utrecht / Foto’s: Roy Wolters en Paul van Dorsten

God Save The Queen in foto’s

Warme, klamme zaterdag nodigt niet uit tot rebels gedrag

Tekst: redactie 3voor12/Utrecht / Foto’s: Roy Wolters en Paul van Dorsten ,

Zaterdag 19 mei vormde het Centraal Museum de locatie voor het God Save The Queen festival. Het festival begeleid de gelijknamige tentoonstelling die nog in het Centraal Museum te zien is. 3voor12/Utrecht fotografen Roy Wolters en Paul van Dorsten houden wel van hard en namen een kijkje.

Het optreden van This Routine Is Hell gaat de boeken in als het meest rebelse van het God Save The Queen festival, dat deze zaterdag voor even het Centraal Museum overnam. Van de andere bands deed ook Gewapend Beton nog een poging om het voormalige Agnietenklooster op haar grondvesten te laten schudden. De rest van het programma was vooral heel gemoedelijk, een woord dat je eigenlijk niet met punk en DIY afficheert. Echte punks waren er ook nauwelijks te zien.
Misschien was het het goede weer dat loom maakte en zeker ’s middags weinig mensen tot een bezoek aan het Centraal Museum kon verleiden. Of de concurrentie van de Utrecht Popprijs of FadW die beiden deels gelijktijdig plaats vonden. Maar goed vertoeven was het wel, in de tuin van het museum. En door de muziek van Mark Foggo en afsluiter T. Raumschmiere kon er uiteindelijk ook lekkers gedanst worden. Kleine, exclusieve dance-party dan maar de volgende keer?

Gezien: God Save The Queen festival, zaterdag 19 mei 2012 @ Centraal Museum, Utrecht

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht