Op kroegentocht met Men of Mega

Route Ledig Erf – Oudegracht – Neude, een fotoverslag

Tekst: Sabine Schoppers / Foto's: Joost Slijkoort ,

Een tocht langs de Oudegracht wordt door velen beschouwd als een mooie wandeling langs oude huizen, markante middeleeuwse gebouwen en pittoreske kerktorens. Maar deze avond niet. Voor de 3voor12/Utrecht Selecteert van februari Men of Mega, oftewel Jasper ten Kleij en Bart de Jong draait het vanavond om kroegen en bier. Het bier wordt uitgebreid besproken, net als andere zaken als games, muziek en het dagelijks leven. 3voor12/Utrecht haakte aan en legde het vast op de gevoelige plaat.

Een avond bier drinken met Jasper ten Kleij en Bart de Jong a.k.a. Men of Mega is een bijzondere beleving. Naar mate het bier vloeit en de avond vordert komen de jongens met steeds wildere verhalen over de meest uiteenlopende onderwerpen. Van games en muziek tot black metal hoezen en het burgerlijke leven. De tocht begint op het Ledig Erf, gaat verder over de Oudegracht en eindigt  met een vette hap op de Neude. Om alvast een tipje van de sluier te lichten: biertechnisch vallen Judas en Satan het best in de smaak. 

Te zien: Club 3voor12/Utrecht met Men Of Mega, We Love People in Bearsuits, Allert, Ogri Ai, Bismuth en Pathfinder, donderdag 23 februari 2012 @ dB's, Utrecht