3VOOR12/Utrecht presenteert herfsteditie van de Club 3VOOR12/Utrecht presenteert herfsteditie van de Club

Twee jonge talenten uit Utrecht en een Grote Prijs-winnaar

, Tekst: Redactie 3VOOR12/Utrecht

3VOOR12/Utrecht presenteert herfsteditie van de Club

Twee jonge talenten uit Utrecht en een Grote Prijs-winnaar

Tekst: Redactie 3VOOR12/Utrecht ,

Weten jullie nog, de Club van vorige maand? Het was warm, zaten buiten en dronken biertjes. De nazomer maakte ons vrolijk. Een maand later is die nazomer als sneeuw voor de zon verdwenen. Maar niet getreurd; een nieuwe editie van Club 3VOOR12/Utrecht staat bijna weer voor de deur. Met deze keer twee jonge talenten uit Utrecht en een voormalige Grote Prijs-winnaar.

Twee jonge talenten uit Utrecht en een Grote Prijs-winnaar

Weten jullie nog, de Club van vorige maand? Het was warm, we luisterden naar muziek, zaten buiten en dronken biertjes. De nazomer maakte ons vrolijk. Een maand later is die nazomer als sneeuw voor de zon verdwenen. Maar niet getreurd; een nieuwe editie van Club 3VOOR12/Utrecht staat bijna weer voor de deur. Met deze keer twee jonge talenten uit Utrecht en een voormalige Grote Prijs-winnaar.


3VOOR12/Utrecht Selecteert van de maand oktober Kids With Guns verraste vriend en vijand met een debuutoptreden op het Griekse studentenfestival Schoolwave. Hun eerste single werd gelijk al opgenomen op de 23e Hollandse Nieuwe-compilatie van 3VOOR12 (die tijdelijk is te horen op de Luisterpaal). De afgelopen maanden werkten ze samen met producer Pim van de Werken aan hun binnenkort te verschijnen debuut-EP vol rauwe electropop. Nu al een aanrader!  

Sur Nilsson is een spiksplinternieuwe uit Utrecht. De twee nummers van hun onlangs online verschenen EP klinken alvast veelbelovend. Net als hun maatjes Kids With Guns kregen ook zij een plekje op de 23e Hollandse Nieuwe-compilatie. Tijdens de Club van oktober presenteert de band hun EP en maken we kennis met de rest van hun repertoire. De Brits georiënteerde sound doet hier en daar een beetje denken aan Noah and the Whale. En dat vinden wij helemaal niet erg.

The Cosmic Carnival is naar eigen zeggen opgericht om ouderwets mooie liedjes terug te brengen naar de popmuziek. Misschien ken je ze nog als winnaar van de Grote Prijs van Nederland in 2010. Afgelopen maand verzorgde de band tien optredens tijdens het Live In Your Living Room Festival in New York. Hoog tijd om band weer eens naar Utrecht halen want hun laatste optreden in onze stad is alweer bijna een jaar geleden.

De avond wordt dampend afgesloten met een duo dj-set in het café. Alleen maar persoonlijke favorieten van deze twee prominenten. Der Rudy kennen we als dj van onder andere 3VOOR12RADIO op 3FM en zijn ochtendshow op Radio6. Bart Snoeren aka Snoerend Bart is regelmatig achter de draaitafels te vinden in onder andere EKKO tijdens de Diep in de Groef-avonden en is bovendien de man achter de landelijke Club 3VOOR12.

Te zien: Club 3VOOR12/Utrecht met Kids With Guns, Sur Nilsson, The Cosmic Carnival en dj’s Rudy Mackay & Snoerend Bart, donderdag 27 oktober 2011 @ dB’s

 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht