Snowstar Records vaart over de Utrechtse grachten met Utrechts talent Snowstar Records vaart over de Utrechtse grachten met Utrechts talent

“Eigenlijk hadden we gewoon een excuus nodig voor een feestje"

, Tekst: Rianne Moes / Foto's: Roel Determeijer

Snowstar Records vaart over de Utrechtse grachten met Utrechts talent

“Eigenlijk hadden we gewoon een excuus nodig voor een feestje"

Tekst: Rianne Moes / Foto's: Roel Determeijer ,

Het gaat de laatste tijd best goed met Snowstar Records, het Nederlandse indielabel dat onder andere de Utrechtse talenten Bart van der Lee en I Am Oak tekende. Reden genoeg voor het label voor een feestje, een bootreisje over de Utrechse grachten. Met aan boord onder andere The Subhuman, The Secret Love Parade, Kensington en I Am Oak.

“Eigenlijk hadden we gewoon een excuus nodig voor een feestje"

Het gaat goed met Snowstar Records. Het label bestaat zesenhalf jaar en binnenkort verschijnt de twintigste release van het indielabel: een nieuwe plaat van de Utrechtse singer songwriter Bart van der Lee. Genoeg reden voor een feestje. “Eigenlijk hadden we gewoon een excuus nodig voor een feestje.”, aldus oprichter Cedric Muyres.

Dus vertrekt de Snowstarboot met een voorraad bier, wijn en versnaperingen. Genoeg voor de 25 passagiers om zeker een week lang verzekerd te zijn van zeebenen. Zelfs de weergoden zijn vandaag goedgehumeurd, de zonnestralen banen hun weg door de wolken en dalen glinsterend neer op het water. Zo vaart de boot door Utrechtse grachten en zet het gezelschap koers richting de Krommerijn.

Gezien: Subhuman, The Secret Love Parade, Kensington & I Am Oak op 31 augustus 2010 @ Utrechtse grachten

Te zien: Albumpresentatie van Bart van der Lee & The Subhuman, 19 september 2010 @ EKKO

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht